Крисия пощури Димитровград, чакаме Хасан и Ибрахим през декември

Дядо Коледа на сцената, заедно с Крисия

10-годишната певица Крисия Тодорова, която спечели второ място в конкурса за песен на детската Евровизия буквално пощури димитровградчани тази вечер. Малката изпълнителка пристигна в града, заедно с Дядо Коледа и на сцената пред Общината му помогна в запалването светлините на Коледното дърво.

Преди това Крисия изпълни две песни, които накараха малки и големи да изпаднат в дива радост. Желаещите да снимат изпълненията й бяха много, както и тези да зърнат певицата отблизо. Макар сцената да бе отделена от кордон, той бързо бе развален, а деца буквално се качиха на нея, за да бъдат по-близо до любимата изпълнителка.

От сцената кметът Иво Димов благодари на малкия талант, че е уважила празника, с който Димитровград постави началото на Коледните празници. Димов заяви, че почти след месец, на 22 декември в Димитровград ще пристигнат дуетните партьори на Крисия в Евровизия - братята пианисти Хасан и Ибрахим.

Те ще гостуват на сцената на ОДТ "Ап.Карамитев" заради Коледен концерт, заедно със Забавно-духовия оркестър на Димитровград.

В празничната програма по запалването на коледните светлини участваха и танцьорите от "Галаксико", както и ДВС "Таралежите".

На огромен интерес се радваха работилниците за изработка на коледни сладки на площада, които почти привършиха час след началото на инициативата. Деца и възрастни изработваха коледни венци. Навалица имаше и пред пощата на Дядо Коледа и а също и пред скарата и питиетата.

Площадът се бе превърнал в малък панаир, където се предлагаха захарен памук, пеканки, балони, играчки. Въртележки и кът за снимки допълваха аткракциите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Още снимки в албума на нашата Фейсбук страница!

Кметът Иво Димов посрещна Крисия на сцената и Дядо Коледа

Джуджетата от "Галаксико"

Децата- все по-близо до любамата си певица
ДВС "Таралежите"

Крисия и нейните почитатели, които напират на сцената

Изпълненията на Крисия баха записвани с апарати и телефони
Пощата на Дядо Коледа
Кът за снимки
Работилница за коледни сладки

Работилница за коледни венци

Атракции на площада
пощата на Дядо Коледа
Благотворителен базар на Ротаракт в подкрепа на малкия Алекс

Атракции на площада
Ретро возилото, с което пристигна Дядо Коледа
Коледната елха в Димитровград
Заря беляза началото на Коледните празници

За поредна година светеща елха грейна от прозорците на Общината
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Бл
    БЛАГОДАРЯ
    43 0
    21:44, 27 ное 2014
    Браво на тези, които организираха, режисираха и платиха, този празник, за децата на димитровград! Благодаря!
  • 2
    Ха
    Хасковлия
    38 -2
    21:54, 27 ное 2014
    Прекрасна инициатива! За пореден път Димитровград изпреварват Хасково! Чудя се кога хасковският кмет ще направи нещо за децата, пък евентуално да застане да се снима до тях! ... хахаха...
  • 3
    Да
    Дани
    29 -5
    23:16, 27 ное 2014
    Чудесно беше.Браво на кмета Димов!Децата бяха истински щастливи.Декорът,сцената,елхата,зарята...всичко беше много хубаво.Дано да е била на площада г-жа Снежана Ангелова(директор на оу"П.Славейков")да види какво е коледно дърво,че аман от нейните налудничави идеи в това училище.Сега ще прави елха за Коледа от гнусни,вредни,китайски пластмасови шишета.Жива подигравка със святия празник!
    • Къ
      към Дани
      9 -4
      18:32, 28 ное 2014
      Аз пък приветствам тази инициатива на училището. Вредните, гнусни, китайски пластмасови шишета, ще бъдат превърнати в нещо красиво. Нека изчакаме и да видим!
  • 4
    По
    Поздравления
    23 -3
    00:47, 28 ное 2014
    Празникът беше като приказка. Много оригинално, интересно и вълнуващо. БРАВО за цялостната организация и участниците, които спомогнаха за осъществяването. Очаквахме Крисия да изпее още някоя песен, но ... нищо. Беше вълнуващо! :) Поздрави, г-н Димов!
  • 5
    Ти
    ТИ
    18 -1
    11:03, 28 ное 2014
    Всичко беше супер,но ако имаше видеостена всички деца щяха да видят крисия,а не само тези отпред.
  • 6
    Bi
    birzonada
    1 0
    15:30, 30 ное 2014
    nishty nimojah da vidq !!!!!! :(
Последни новини