Стена показа на пиян тинейджър, че по-умният отстъпва

Екопрогрес възстановяваше изкъртения участък от бордюра

Стена рухна под бясната скорост на 18 годишен в 4.30 сутринта тази събота. Тогава пиян хлапак с ауди излетял като ракета от бул. Раковски и след като не успял да овладее колата на кръговото, се забил в островчето на кръстовището. Половин метровия бетонен бордюр се оказал „по-умен“ и отстъпил, като пуснал джигита и колата му в градинката отгоре. Солиден участък от бордюра бил направо издухан и днес бе зидан наново от Екопрогрес. Никаква помощ обаче не можело да спаси колата, която по думите на очевидци била с намачкана на хармоника предница. Изненадващо на фона на силния удар, младият водач се отървал само с порезна рана на главата, вероятно спасен от еърбег-а си.

Ударът бил толкова силен, че събудил част от живеещите в 14-етажния блок до кръстовището, които насвяткали апартаментите в предчувствие за някаква голяма беля. В крайна сметка се оказало че е „малкия дявол“. Що се отнася до причините за инцидента те били изяснени светкавично. Тест показал, че притежаващия само от няколко месеца книжка водач карал с цели 1.50 промила алкохол в кръвта.

Пострадалия е прегледан в МБАЛ Хасково и освободен за домашно лечение. По случая е заведено бързо производство.

Още един къркан водач предизвика катастрофа в Хасково през почивните дни, която за щастие също се размина само с материални щети. Че и уж опитните шофьори могат да бъдат крайно безотговорни доказа 35 годишен кърджалиец, който предизвикал ПТП в неделя, докато шофирал с 1.61 промила алкохол в кръвта. Виновният е задържан за 24 часа в хасковското РУП.

Г.Христов

Кръговото на Раковски и Ком, често е "на среща" с пияни и засилени водачи
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ко
    ко?
    5 -2
    19:58, 24 ное 2014
    Колата беше корса ве! Какво ауди ви гони
Последни новини