Богоровка стана "Мис Димитровград" 2014

Паулина Петрова /в средата/ е новата "Мис Димитровград"

Възпитаничката на ЕГ "Д-р Иван Богоров" Паулина Петрова стана "Мис Димитровград" 2014. Десетокласничката спечели короната на красотата по време на шоу, организирано снощи в местна дискотека.

Първа подгласничка на Паулина стана Силвия Александрова на 25 години,а след нея се нареди 18-годишната Жанет Нейчева. Общо 7 момичета участваха в конкурса, поясниха организаторите.

Мис Димитровград Паулина Петрова спечели симпатиите на публиката, окичи се и с повечето награди на спонсорите на конкурса. Младата дама обича да пее и да се забавлява.

Припомняме, че последният конкурс "Мис Димитровград" се проведе през 2012 година. Тогава с короната се окичи Пламена Стоева, която бе възпитаничка на ПМГ "Иван Вазов".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Участничките дефилираха в няколко тура
Общо 7 бяха претендентките за короната
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Fa
    Fanka
    2 0
    17:24, 17 ное 2014
    То болестното състояние на Валерката и Фанката го знае целият град,не излизат от съдилищата и двамата и тоя мишок няма пукнат лев.
  • 2
    Za
    zapoznat s konkursa
    7 0
    19:37, 17 ное 2014
    Darja da potchertaq che znam dostatachno za tezi konkyrsi i nai odgovorno zaqvqvam daaaa vsichko se znae predvaritelno koi e na 1,2,3 mqsto taka che molq da nemi se pishe che ima chesni konkursi tai kakto pak pisha znam tochno prez poslednite god kak stavat neshtata i kak se dokarvaxa ot drugade momicheta za da uchastvat v podobni konkursi e sreshtu nekoi lev de nee besplatno xax.
  • 3
    Fa
    Fanka
    1 0
    20:37, 17 ное 2014
    Valerkata nal na maje veche. I pri tova hodi s dosta vajna kle4ka ot Dobrich,koiato vsi4kioznavate I pluete.
  • 4
    Fa
    Fanka
    1 0
    20:39, 17 ное 2014
    Vaerkata minal na maje veche.I pri tova hodil s dosta vajna kle4ka ot Dobrich,koito vsi4ki poznavate I pluete.
Последни новини