Хасковлийка на пет ракии се заби в кърджалийски Форд, сърбин помете харманлийци

Стабилно подпийнала хасковлийка по светло направи ПТП на път за село Въгларово.

Инцидентът е станал пет минути преди 17 часа вчера, съобщават от полицията.

44-годишната шофьорка на Фиат Брава не стига, че карала с 2,31 промила алкохол, както се разбрало по-късно при пробата с дрегера, но и настъпвала яко педала.

На десен завой по пътя между село Въгларово и Хасково опиянената шофьорка загубила контрол, навлязла в насрещната лента и засякла в лявата страна на идващият насреща кържалийски Форд Транзит с водач 37-годишен мъж от село Тютюнче.

За щастие ранени при инцидента няма, но колите са смачкани.

Още една катастрофа с жена водач е станала в понеделник. Сблъсъкът е бил малко след 6 часа на пътя Тополовград – Харманли. Този път обаче „заслугата“ за ПТП-то е на мъж. Това е 60-годишен сърбин с Мазда.

Той изпуснал пътя от очи, навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил в лек автомобил Фиат Пунто, шофиран от 62-годишна харманлийка.

От удара са пострадали возещите се във Фиата 15-годишен младеж, 52-годишен мъж и 89-годишна жена, всички от Харманли, с контузни и охлузни рани по тялото. Настанени в МБАЛ-Харманли без опасност за живота.

И по двете ПТП-те са образувани досъдебни производства.

haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Кр
    крадец :)
    2 0
    16:15, 24 окт 2014
    олеееее..като си помисля че пътя за въгларово е любима дестинация за десетки велосипедисти...да не дава господ да се срещнем с тази кака..ще ни размаже здраво...че велосипеда няма железа да ни спасят.тъжно..много тъжно и безотговорно...жена на 5 ракии..егати и жената :(
Последни новини