Крос-щафета организираха в професионалната гимназия в Димитровград

Крос -щафета организираха днес в двора на Професионалната гимназия "Проф.д-р Асен Златаров" - Димитровград по повод 65 години от първото химическо училище, което е гимназията

Крос -щафета организираха днес в двора на Професионалната гимназия "Проф.д-р Асен Златаров" - Димитровград по повод 65 години от първото химическо училище, приемник на което е гимназията.

Инициативата е първа от поредица мероприятия, посветени на годишнината, която се отбелязва през настоящата учебна година. 65 ученици участваха в щафетата, като те направиха общо 65 обиколки. В спортната проява взеха участие и учители.

Целта е към годишнината да станат съпричастни и учениците от бившата професионална гимназия "Капитан Петко Войвода" , които учат тук от началото на учебната година. Припомняме, че през август Химията бе слята с "Капитан Петко войвода" заради оптимизация.

Последните данни сочат, че над 300 са учениците в единственото професионално училище в Димитровград, които се подготвят в редовна, задочна и вечерна форма на обучение.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

65 ученици взеха участие в щафетата
Тя бе посветена на 65 години от първото химическо училище тук
65 обиколки направиха възпитаниците на гимназията
В шафетата взеха участие и преподаватели

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    04
    047989
    7 -3
    17:08, 20 окт 2014
    и какво стана сега 90% от минния бягат,а къде са химиците ???? ?Гочева на кого си директорка на минния ли? взехте учениците и натирихте учителите на минния,но ви предстоят интересни каламбури.
  • 2
    12
    12345_1413831169
    3 -2
    21:50, 20 окт 2014
    Много интересно, как знаеш кой е бягал и кой не, от няколко снимки и без да си присъствала там? Ама знаеш много добре и какво предстояло?! Вече няма "химици" и "миньори"! Има хора, които работят за една кауза. Кой както може. И такива, които сеят злоба.
  • 3
    Ko
    koko_djumbo
    1 0
    01:48, 21 окт 2014
    айдеее соме давай бягай тоя дебел *** трябва да го сваляш
Последни новини