Борисов: За Реформаторите или добро, или нищо

За Реформаторския блок мога да кажа или добро или нищо, но аз предпочитам да си замълча. Това заяви лидерът ПП ГЕРБ Бойко Борисов във Варна по време на 7-мия форум на ГЕРБ, който преминава под мотото „Ние сме на ход”, съобщи Фокус.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че въпреки всички нападки РБ остава единствената партия, с която ГЕРБ може да направи коалиция за евентуално управление в страната след изборите. „Лошото е, че такива партии от третия пол обичат само да критикуват и не предлагат нищо градивно”, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира управлението на кабинета „Орешарски” през последната година. Той подчерта, че това управление е нанесло огромни щети на държавата и следващото правителство ще е изправено пред изключителни трудности. По отношение на ДПС той посочи, че в устава на партията е необходимо да бъде записано, че не се допуска да се правят коалиции с БСП. „Причина за това е възродителния процес, по време на който комунистите прекръстваха и изселваха български турци”, посочи Борисов.

По отношение на РБ той допълни, че е готов на съвместни инициативи между младежките организации на двете партии. „Нека сравним нашите и техните младежи по опитни кадри, нека сравним кой колко езици знае и какво образование има.” Той разкритикува РБ, че е забранил на Иван Костов да изпълнява ръководни длъжности в тази партия. „Това е булшивизъм” категоричен бе Бойко Борисов. Той посочи, че всеки човек е в правото си да заема всякакви длъжности. „Аз например, мога да стана министър на земеделието, само че съветите на Министерски съвет ще се провеждат в Министерството на земеделието”, подчерта Борисов.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ва
    Василев
    4 -6
    13:31, 31 авг 2014
    А кой беше лична охрана на Тодор Живков?
    • Na
      nabora
      7 -2
      14:06, 31 авг 2014
      Василке като не знаеш друго какво да пишеш барем спри да се излагаш ,Това значи ли че примерно бившата охрана на КТБ която фалира по времето на твоите любимци не трябва да работи на други места,Хипотетично казано ако си ме разбрала,
    • По
      Порчо
      3 0
      16:56, 31 авг 2014
      Винаги съм се чудил защо един човек колкото е по-тъп и по-прост, толкова има по-високо самочувствие.
  • 2
    Ку
    Куневатори
    3 0
    13:46, 31 авг 2014
    Добре известен начин да кажеш на някого, че е умрял.
  • 3
    Не
    неграмотници
    1 0
    15:06, 31 авг 2014
    В една дума - две грешки. Пише се "болшевизъм".
  • 4
    До
    до Василев
    4 -1
    15:28, 31 авг 2014
    Бойко беше лична охрана на Тодор Живков през 1990 година...Тогава Живков беше отдавна паднал от власт и фирмата на Бойко спечели конкурс за охрана заради простият факт,че предложи най-малко пари за тази дейност...Ако вашите мозъци са промити,не се опитвайте да промивате чужди мозъци!!!!!
  • 5
    До
    до Василев
    2 0
    15:31, 31 авг 2014
    Бележка----Предложи тълкувай като поиска...

Още новини

Случаен виц

Последни новини