Стефан Димитров: Димитровград не е за продан!

Стефан Димитров показа брошурата, която предстои да се разпространява свободно в Димитровград

Брошура, за това което се случва в Димитровград, предстои да бъде разпространена сред гражданите, информира председателят на ОбС Стефан Димитров. Тя носи заглавието "Залог на политическата рулетка ли е Димитровград?".

Пред журналисти Димитров показа как ще изглежда брошурата и поясни, че се е подписал под нея, защото е съгласен с това, което е написал авторът. Повече подробности не бяха дадени.

До дни въпросното издание ще излезе от печат и ще се разпространява свободно в града.

"Нашият град не трябва да се превръща в залог на големите политически партии, Димитровград не е за продан", бе коментарът на Димитров по повод написаното в брошурата.

Според него, големите партии не трябва да делят града и да правят глупости, за да спечели едната или другата.

По повод предстоящите на 5 октомври парламентарни избори, шефът на ОбС заяви, че ГЕРБ и БСП са двете най-големи партии, които със сигурност ще влезнат в Народното събрание.

И двете, обаче са излъгали Димитровград, за това, че ще има пари за селата, смята Димитров. За съжаление партиите пренебрегват нашата община, тя не бе допустима по програми и проекти, добави той.

В селата в община Минерални бани се осигуряват пари за канализация, за облагородяване, а тук да сте видяли такова нещо?, риторично попита шефът на ОбС. Той смята, че е важно новите управници да си променят отношението към Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини