Изчезна 25-годишна жена

25-годишна жена от Варна, която е в неизвестност от 40 часа, е медицинска сестра в стоматологична клиника. Тя се казва В. И. и живее с приятеля си на семейни начала в родната й къща в квартал Лозово. Майката й от години е в Австрия, а баща й е пенсиониран работник от ``Лукойл-Нефтохим``.

Приятелят на жената е полицай, разказаха местните. Двамата били доста време заедно и дори планирали скоро да правят сватба. На никому не било известно да са имали конфликти, дори напротив, изглеждали много влюбени. В.И. изчезнала във вторник вечерта. Тя тръгнала към Бургас, извикала такси, което я оставило до входа на Морската градина, на бул.“Богориди“. Оттам следите й се губят.

Близките на жената ги няма в дома им. Униформени полицаи от ОД на МВР-Бургас, както и служители на общинската дирекция Управление на кризи, обществен ред и сигурност (УКОРС) са блокирали централния вход на Морската градина и свалят записи от камерите. От МВР отказват каквато и да е била информация, за да не се всява допълнително паника

Източник: http://pressadaily.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини