Треньорът на ФК Димитровград Митко Добрев подаде оставка

Митко Добрев сдаде поста треньор на ФК Димитровград

Треньорът на ФК "Димитровград" 1947 Митко Добрев подаде оставка. Това съобщи той пред репортер на Dimitrovgrad.bgvesti.net, като посочи, че има лични причини да напусне поста още вчера.

Оставката му идва ден след като местният тим загуби като домакин с 0:1 от отбора на "Спартак"-Пловдив. Единственият гол бе реализиран в 55-тата минута от Благовест Зайцев.

По време на вчерашната среща на стадион "Миньор" фенове на ФК "Димитровград" разпънаха плакати с надписи "Добрев вън" и "Къде са децата?".

От няколко дни в социалната мрежа Фейсбук пък бе създадена група с името "Добрев махни се от футбола в Димитровград".

Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Добрев не отрече, че напускането му е провокирано частично и от създалата се ситуация. Той обаче обмислял да си тръгне от Димитровград много преди това.

Преди седмица ФК "Димитровград" загуби от "Хасково 2009" с 0:3 в мач от първенството на Югоизточна В група.

"Две години и половина бях начело на ФК "Димитровград 1947" и мисля, че стигат, заяви още екс треньорът.

И допълни, че е положил много усилия да помогне на клуба да се развива в правилната посока. За бъдещите си планове Добрев не сподели нищо.

ФК Димитровград ще има нов наставник

Екипът ни се свърза и с представители на групата във Фейсбук. От там заявиха, че не са доволни от методите на работа и тактиката на Добрев, както и от факта, че не се попълва отбора с млади момчета от тукашната школа.

Недоволните от Митко Добрев предлагат треньорския пост да поеме Тодор Манев, който се занимава със  старшата възраст във ФК "Димитровград".

По-късно стана ясно, че новият мениджър на димитровградските футболисти е досегашният помощник -треньор Христо Георгиев. Информацията бе потвърдена от президента на клуба Ангел Колев.

На своята страница във ФБ, групата против Добрев публикува снимка от вчерашния мач със "Спартак"-Пловдив

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини